Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
60 minuter600 SEK

Regndroppsmassage med feelingsoljor

En massage för total avslappning och harmoni i kropp, sinne och själ.

Det är en avslappnande och frigörande massage med Young Livings Feelingsoljor.

Oljorna som används i den här massagen hjälper till att frigöra och lösa upp emotionella spänningar och negativa känslor och ge mer lätthet i kropp och sinne.

Oljorna masseras in under fötternas och ryggradens reflexpunkter med speciella handtekniker på ett mjukt och behagligt sätt. Varje olja går in i ett känslocentrum för att skapa balans, total avslappning och harmoni.

Denna massage har en god effekt på stressrelaterade sjukdomar, oro, ångest och nedstämdhet.

Oljorna hjälper bl a kroppen med att
- Stärka immunförsvaret
- Rensa ut slaggprodukter
- Minska inflammationer
- Minimera stressfaktorer i kroppen

Om du är gravid bör du först rådgöra med läkare om det är ok för dig att få behandling med eteriska oljor

Det rekommenderas att man inte duschar samma dag efter massagen eftersom oljorna arbetar effektivt 24 timmar efteråt. De fortsätter sen att arbeta i kroppen 5-7 dagar efter behandlingen.

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka