Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
60 minuter600 SEK

Regndroppsmassage

En fantastiskt behaglig, djupgående och välgörande medicinsk aromaterapi/massage som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Oljorna som används är Young Livings terapeutiska oljor som är enbart från naturen, inga kemiska tillsatser. Man jobbar med 9 olika oljor som är läkande och uppbyggande på olika sätt. Den här regndroppsmassagen är framtagen av naturläkaren Gary Young på 1980-talet för att behandla skolios och andra rygg/nack problem.

Oljorna masseras in på fötternas vita flex zoner med vita flex tekniken så att de drivs in i kroppen för att jobba på djupet och därefter droppas de ca 15 cm ovanför ryggraden och stryks ut med fjäderlätta rörelser över ryggraden och masseras mjukt in längs med ryggraden med olika tekniker. Behandlingen avslutas med att en våtvarm handduk läggs på ryggen som en inpackning och det gör så att oljorna drivs in i kroppen ännu mer.

Effekter:
- Bra mot skolios
- Lindrar rygg och nackbesvär
- Sträcker ut och rätar ut sneda ryggar
- Stärker immunförsvaret
- Muskelavslappnande
- Stimulerar kroppens läkningsförmåga
- Bra resultat om man har eksem
- Rensar och renar kroppen från slaggprodukter och gifter av olika slag
- Förkortar sjukdomstiden och lindrar olika sjukdomsbesvär såsom - förkylningar och liknande
- Ökar koncentration och närvaro
- Djupavslappnande och ger energi

Om du är gravid bör du först rådgöra med läkare om det är ok för dig att få behandling med eteriska oljor

Oljorna arbetar effektivt i din kropp i 24 timmar efter behandling så det rekommenderas att man inte duschar direkt efter. De fortsätter sedan att arbeta i kroppen 5-7 dagar efter behandlingen.

60 MIN 600 KR
75 MIN 700 KR

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka