Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
30 minuter400 SEK
45 minuter500 SEK

NAT behandling

NAT - Neuro Auricular Technique

Det här är en varsam behandling där man arbetar vid nackbasen och längs med de översta ryggkotorna med särskilt anpassade terapeutiska oljor och en glasstav.

NAT balanserar och stärker nervsystemet. Man arbetar bl a vid området Locus coeruleus (LC), kroppens centrala växlingsstation där 1000 olika nervbanor passerar, och det är som att öppna dörren (en inkörsport) till hjärnan. Locus coeruleus är en kärna i hjärnstammen som fungerar som hjärnans pacemaker och som styr viktiga funktioner kring bl a
- vakenhet och sömnrytm
- uppmärksamhet och minne
- smärtupplevelser
- stress
- beteendemässig flexibilitet och impulskontroll
- andra känslor

Syftet med NAT är att helt väcka och återställa full kapacitet i LC vid basen av hjärnan och på så sätt skapa en miljö som underlättar bästa möjliga hälsa, läkning och kroppsfunktion.

NAT utvecklades av Gary Young, grundare av de eteriska oljorna i Young Living och även regndroppstekniken, år 2007 med tanke på neurologiska åkommer. Han upptäckte hur man kunde få det autonoma nervsystemet i balans.

NAT ökar välbefinnandet vid
- Migrän
- Whiplash
- Neurologiska störningar
- Nackbesvär
- Parkinsons
- Emotionellt trauma
- Depression
- Ångest
- Panikattacker
- Sömnstörningar

Efteråt känner man sig oerhört avslappnad!

När du bokar den längre behandlingen, 45 min, så ingår en kortare lätt och skön massage på nacke och axlar också.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka