Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
60 minuter600 SEK

Medicinsk aromaterapi

Medicinsk aromaterapi

Aromaterapi är en urgammal terapiform som tillhör komplementärmedicinen. Det är en holistisk behandlingsform, som ser till hela människan och den stimulerar kroppens egen självläkningsförmåga.

Man använder sig av läkande eteriska oljor som jag som Aromaterapeut väljer ut och som är bra för just DIG och dina besvär. Aromaterapibehandlingen sker med dessa eteriska oljor, olika massagetekniker och zonterapi med Vita Flex tekniken.

De eteriska oljorna jag använder är av hög terapeutisk kvalitet helt utan kemikalier. De går in på djupet och arbetar på cellnivå med att rensa, reparera och bygga upp. De sätter igång kroppens egna läkeprocesser och balanserar oss till kropp och själ. Deras små molekyler tas lätt upp av huden och går dit de behövs i kroppen. Oljorna påverkar oss även känslomässigt och mentalt via de olika dofterna.

Den här medicinska terapiformen kan hjälpa om man lider mycket av huvudvärk, om man har värk i rygg/nacke, ischias-besvär, problem med magen, allmän värk i kroppen, sömnproblem, om man är stressad m m Det finns oljor och zoner för många olika besvär.

Man brukar rekommendera 3 behandlingar i rad på kort tid för att ordentligt sätta igång en självläkningsprocess och sedan ytterligare några behandlingar något glesare. Man brukar i många fall även rekommendera att kunden köper hem egna oljor att smörja med dagligen där det behövs för en mer kraftfull effekt. Om man har dragits med besvär länge och kanske nästan gett upp så kan det vara värt det! Och annars också naturligtvis!

När du bokar skriv då ner i meddelanderutan eller beskriv för mig vad det är du söker för.

60 MIN 600 KR
90 MIN 800 KR

PAKETPRIS om du bokar 6 behandlingar (90-minuters) på en gång - 4000 kr.

PAKETPRIS om du bokar 6 behandlingar (60-minuters) på en gång - 3000 kr

Vid önskan om att boka paketprisen var vänlig kontakta mig via telefon, sms eller mail.

OBS! Det rekommenderas att man väntar ett dygn efter behandlingen innan man duschar så att oljorna får arbeta ifred ett tag i kroppen. De fortsätter sedan att arbeta 5-7 dagar efter behandlingen.

Om du är gravid rådfråga din läkare om det är ok för just dig med eteriska oljor.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka