Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
30 minuter400 SEK
45 minuter500 SEK
60 minuter600 SEK

Hot Stone massage

Hot stone massagen är en härligt mjukgörande massage med varma lavastenar i kombination med välgörande aromaoljor. Stenarna innehåller mineraler och järn som absorberas genom huden och deras storlek varierar beroende på var på kroppen de används.

Under massagen kan du släppa på stress och press och drömma dig bort till någon varm och solig sandstrand där du ligger och njuter med solvarma stenar på din hud!

Värmen från de varma stenarna får dina muskler att slappna av och massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk.

Massagen har en lugnande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi och den passar extra bra om du är frusen och stel.

Unna dig en total antistressbehandling!

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka