Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
30 minuter350 SEK
45 minuter450 SEK
60 minuter550 SEK

Fotmassage

Fot/underbensmassage

Ge dina fötter lite kärleksfull omvårdnad!

Ofta glömmer vi bort att pyssla om våra fötter men eftersom vi går på dem varje dag med kroppens tyngd så är det viktigt att vi tar hand om dem. Fot/underbensmassagen gör så att ben och fötter återfår sin energi och spänst och den löser upp spänningar och gör så att hela kroppen känns skönt avslappnad!

Jag erbjuder tre olika alternativ:

30 min
Skön massage av fötter/underben inkl tå/fotledsmobilisering.

45 min
En liten stunds fotbad med lugnande lavendelolja. Fotpeeling som avlägsnar döda hudceller och gör fötterna mjuka och lena. Skön massage av fötter/underben inkl tå/fotledsmobilisering.

60 min
En liten stunds fotbad med lugnande lavendelolja.Fotpeeling som avlägsnar döda hudceller och gör fötterna mjuka och lena. Skön massage av fötter/underben inkl tå/fotledsmobilisering. Välgörande och uppfriskande inpackning av fötterna efter fotmassagen och under tiden som inpackningen verkar så får du en skön ansiktsmassage som avslutning.

De oljor jag använder här är de terapeutiska oljorna från Young Living:

Cypress, som friskar upp, lindrar, stramar upp och främjar cirkulationen.

Lavendel, som är lugnande och uppfriskande.

Ortho Sport, som ger lindring för trötta, överarbetade muskler och som är värmande och främjar cirkulationen.

Ev tillsätter jag även andra oljor beroende på vad du som kund behöver just för tillfället.

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka