Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
30 minuter350 SEK

Ansiktsmassage

Djupavslappnande och skön ansiktsmassage som kombineras med massage av nacke, skuldra och bröstmuskulatur. Den tar 30 min.

Det är en skön massage som är väldigt avkopplande för både kropp och själ. Massagen sker med lätta och mjuka rörelser och även lätta tryck med akupressur.

Ansiktsmassagen får dina muskler att slappna av och blodkärlen i ditt ansikte att öka blodcirkulationen. När blodkärlen stimuleras minskar risken för exempelvis mörka ringar under ögonen. Ansiktsmassagen bidrar också till att ansiktets hudceller stimuleras vilket gör att ansiktet stramas åt och får en härlig spänst. Genom att massera området under ögonen kan man exempelvis minska påsar under ögonen och genom att massera området kring tinningarna kan man hjälpa huden att ge spänst som i sin tur bidrar till att lyfta ansiktet.

Ansiktsmassage bidrar också genom att minska risken för huvudvärk, migrän och käkspänningar.

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka