Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
60 minuter550 SEK

Access Energetic Facelift

Det här är en djupgående och väldigt avslappnande behandling för ansiktet. Den jobbar på energinivå och föryngrar, stramar åt och lyfter ditt ansikte och hela din kropp genom att man under behandlingen aktiverar en mängd olika energiprocesser.

De här energierna som sätts igång hjälper dig att släppa taget om alla dömanden du har om dig och ditt utseende och bidrar till att lyfta ditt ansikte. Rynkor och påsar under ögonen släpper. Den här energifrekvensen vänder helt enkelt åldrandeprocessen i ansiktet.

Behandlingen utförs liggande på en massagebänk och den sker på dekolletaget och ansiktet.

Access Energetic Facelift är ett alternativ till dig som vill se yngre ut, må bättre och undvika kirurgiska metoder, injektioner och botox. Tekniken är helt unik och den är utvecklad av Gary Douglas som är grundaren till Access Consciosness och flera andra dynamiska och förändrande energibehandlingar, som exempelvis Access Bars.

Effekter:
Minskar åldrandet
Ökar elasticiteten i huden
Djupt avslappnande
Ökad blodcirkulation och syresättning vilket ger ansiktet en friskare lyster
Mindre rynkor, påsar och linjer
För bort slaggprodukter och gifter från huden
Du kommer att se och känna dig mer strålande och se yngre ut

För ett mer bestående resultat krävs det ett flertal behandlingar. Man brukar säga att efter 20 behandlingar är resultatet bestående.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka