Besök min blogg
friskvård hagby logga
← Tillbaka
TidPris
60 minuter550 SEK

Access Bars

Access Bars är en energibehandling där man genom lätt beröring aktiverar de s k Barspunkterna på huvudet (man arbetar alltså med kroppens energier). Detta är en mycket avslappnande energibehandling som sätter igång energiflödet i kroppen och hjälper dig att rensa tankar. De ställen där du går på autopilot och det som begränsar dig i ditt liv släpper taget om dig och öppnar upp för nya möjligheter med enkelhet och lätthet. Behandlingen hjälper dig att slappna av både kroppsligt, mentalt och psykiskt och du kan lättare släppa oro och stress. När dina Bars (32 energipunkterna på huvudet) blir körda så ger du dina celler en möjlighet att återgå till sitt ursprungliga, klotformade utseende. Detta medför att din kropp får återhämtning på cellnivå och startar en läkningsprocess.

Effekter:
- Ökat lugn
- Ökad koncentration
- Minskad stress och oro
- Ökad kreativitet
- Djupare och bättre sömn
- Reducerad smärtproblematik
- Minskat tankeflöde
- Löser upp det som du tror är begränsande och öppnar upp för nya möjligheter
- Avslappnande

OBS! Kontrollera gärna att din mail-adress är korrekt skriven innan du skickar iväg bokningen eftersom annars kommer ingen bokningsbekräftelse till dig!

Och hittar du ingen tid som passar dig i bokningssystemet så kan du alltid skicka iväg ett sms till mig 070-2884963 och kolla om jag har någon tid utanför bokningssystemet. Det händer att jag har det.

P.S OM DU ÖNSKAR KOMBINERA BEHANDLINGEN MED NÅGON ANNAN BEHANDLING VID SAMMA TILLFÄLLE SÅ TRYCK PÅ "KOMBO" LÄNGST UPP TILL HÖGER PÅ BOKA-DIREKT-SIDAN SOM DU DIRIGERAS OM TILL NÄR DU TRYCKER BOKA-KNAPPEN HÄR. DÅ KAN DU KRYSSA I DE OLIKA BEHANDLINGAR DU VILL BOKA VID SAMMA TILLFÄLLE.

Boka