Besök min blogg
friskvård hagby logga

Medicinsk aromaterapi

Aromaterapi är en terapiform som ser till hela människan och stimulerar kroppens egen självläkningsförmåga. Man använder sig av läkande eteriska oljor, massage och zonterapi med Vita Flex tekniken.

Regndroppsmassage

En fantastiskt behaglig och välgörande massage med läkande eteriska oljor som stimulerar kroppens läkningsförmåga både utifrån och inifrån.

Regndroppsmassage med feelingsoljor

En massage för känslomässig frigörelse. Med anpassade eteriska oljor som löser upp negativa känslor och ger lätthet i kropp och sinne.

NAT behandling

En varsam nackbehandling som med hjälp av kraftfulla terapeutiska oljor och en glasstav ökar välbefinnandet vid migrän, whiplash m m

Stressbuster

Känner du dig stressad och skulle behöva varva ner? Då är den här varsamma nackbehandlingen något för dig!

Svensk klassisk massage

En djupgående och vitaliserande massage. Man stryker, knådar och tänjer vävnaderna och då särskilt muskler, blodkärl och hud.

Muskelknutsbehandling

Behandlingen sker genom korta, djupa drag över muskelknutan och den hjälper dig att bli av med smärta kopplad till muskelknutan.

Andullationsmassage

Andullationsmassage utförs på en s k andulleringsmadrass som kombinerar vibrationer/pulserande massage med infraröd djupvärme

Hot Stone massage

Det här är en härligt mjukgörande massage med varma lavastenar i kombination med välgörande aromaoljor. En total antistressbehandling!

Aromamassage

Det här är en mjuk och skön massage som verkar rogivande och som minskar på stress och spänningar både fysiskt och mentalt.

Taktil massage

En mjuk och följsam beröringsmassage som ger många positiva effekter både kroppsligt och mentalt. Avstressande och lugnande massage.

Lymfmassage

En oerhört effektiv massage för att öka lymfflödet i hela kroppen genom stimulans av lymfsystemet med lätta strykningar och cirkulära rörelser.

Egenvård lymf och massage

När du önskar lära dig egenmassage lymf + även få lymfmassage.

Reflexologi

Reflexologi med Vita flex tekniken är en kraftfull terapeutisk teknik som innebär stimulering av zoner och nervbanor och är en form av zonterapi.

Ansiktsmassage

Skön och avslappnande massage med lätta och mjuka rörelser i ansiktet. Även lättare massage på bröstmuskulatur, nacke och axlar.

Fotmassage

Härlig massage som löser upp spänningar, gör så att ben/fötter återfår sin energi och ger avslappning för hela kroppen.

Access Bars

Energibehandling där man arbetar på 32 punkter på huvudet. En mycket avslappnande behandling som hjälper dig att rensa dina tankar.

Access Energetic Facelift

Det här är en djupgående och avslappnande behandling för ditt ansikte. Man jobbar med kroppens energier. Den här energifrekvensen vänder åldrandeprocessen i ansiktet.

Reiki

Reiki är en mjuk och varsam behandling för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan.